Wearable art

10/05/2018 04:00  to   10/07/2018 11:00

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
No tickets available, the on sale period has passed.

Het thema van deze masterclass is draagbare kunst, zowel letterlijk als figuurlijk. Deze masterclass is geïnspireerd op het idee van een draagbaar beeldhouwwerk.

Deze 3- daagse viltmasterclass wil de bewustwording van de ervaringen met het beeldhouwen  met wolvezels verdiepen. Een ontdekkingstocht met verschillende vervormingen en  vilttechnieken om er achter te komen hoe en waarom we juist dit medium willen gebruiken.

Spelenderwijs worden thema's als verkleinen, verstrakken, verdikken en krimpen van wolvezels de eerste twee dagen onderricht. De rest van de workshop gaan we aan de slag met de creatie van ons eigen draagbare ontwerp.

Concentratie op basisideeën als kleur, vorm en concept van een kunstwerk. Studenten worden uitgedaagd om te experimenteren met eigen ontwerpen om zo doende meer bewust te worden van hun eigen unieke creatieve proces. Het accent ligt bij de reis en bij het loslaten van spanning over het eindresultaat

Dit is een experimentele ontdekkende viltworkshop.


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.