Wearable art

05-10-2018 04:00  tot   07-10-2018 11:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar, de inschrijftermijn is verstreken.

Het thema van deze masterclass is draagbare kunst, zowel letterlijk als figuurlijk. Deze masterclass is geïnspireerd op het idee van een draagbaar beeldhouwwerk.

Deze 3- daagse viltmasterclass wil de bewustwording van de ervaringen met het beeldhouwen  met wolvezels verdiepen. Een ontdekkingstocht met verschillende vervormingen en  vilttechnieken om er achter te komen hoe en waarom we juist dit medium willen gebruiken.

Spelenderwijs worden thema's als verkleinen, verstrakken, verdikken en krimpen van wolvezels de eerste twee dagen onderricht. De rest van de workshop gaan we aan de slag met de creatie van ons eigen draagbare ontwerp.

Concentratie op basisideeën als kleur, vorm en concept van een kunstwerk. Studenten worden uitgedaagd om te experimenteren met eigen ontwerpen om zo doende meer bewust te worden van hun eigen unieke creatieve proces. Het accent ligt bij de reis en bij het loslaten van spanning over het eindresultaat

Dit is een experimentele ontdekkende viltworkshop.


 Deel dit evenement 

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.