Surfacing and Marking

08/25/2017 04:00  to  08/26/2017 11:00

Oldeberkoop,Netherlands

TicketBedragAantal

Deze 2-daagse masterclass staat geheel in het teken van stofbewerking om van een simpel plat vlak, wat een stof meestal is, een interessant gelaagd en driedimensionaal iets te maken. Technieken die hierbij aan bod komen zijn; verven, printen, rollerprint, monoprint en zeefdruk, welke allen gebruikt zullen worden om een abstract motief te vormen en gelaagdheid te creëren. 

De workshop is erop gericht dat u zelf ontdekt wat er allemaal mogelijk is door het gebruik van kleuren, en transparante en dichte stoffen, interessante werkstukken kunt maken en ook hoe u hier een eigen stijl in ontwikkelt door het herhalen en opnieuw bekijken van de gedane experimenten. 

De verschillende technieken zullen worden uitgelegd, waarna u met verschillende opdrachten aan het werk gaat om ideeën te ontwikkelen en uit te werken welke later uitgewerkt kunnen gaan worden tot grotere werkstukken.  

Deze workshop wordt gevolgd door een 3-daagse workshop met Caroline, waarin juist de ontwikkelde ideeën verder uitgewerkt zouden kunnen worden.

Workshopdagen beginnen om 10 uur en lopen tot 17 uur, tussen de middag wordt er zoals gebruikelijk bij Hawar een uitgebreide lunch geserveerd door Paco.

Binnenkort zal ook voor deze workshop nog meer foto-werk toegevoegd gaan worden.


Meer van deze docent:

  • 350,00

    Met: Caroline Bartlett
    19-07-2016 10:00tot21-07-2016 17:00
    Oldeberkoop,Nederland
    Masterclass

 Deel dit evenement 

Blijf op de hoogte hierover

Meld u hier aan dan houden we u via email op de hoogte over deze gebeurtenis.

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag staat fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.