Surfacing and Marking

25-08-2017 10:00  tot   26-08-2017 17:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Deze 2-daagse masterclass staat geheel in het teken van stofbewerking om van een simpel plat vlak, wat een stof meestal is, een interessant gelaagd en driedimensionaal iets te maken. Technieken die hierbij aan bod komen zijn; verven, printen, rollerprint, monoprint en zeefdruk, welke allen gebruikt zullen worden om een abstract motief te vormen en gelaagdheid te creëren. 

De workshop is erop gericht dat u zelf ontdekt wat er allemaal mogelijk is door het gebruik van kleuren, en transparante en dichte stoffen, interessante werkstukken kunt maken en ook hoe u hier een eigen stijl in ontwikkelt door het herhalen en opnieuw bekijken van de gedane experimenten. 

De verschillende technieken zullen worden uitgelegd, waarna u met verschillende opdrachten aan het werk gaat om ideeën te ontwikkelen en uit te werken welke later uitgewerkt kunnen gaan worden tot grotere werkstukken.  

Deze workshop wordt gevolgd door een 3-daagse workshop met Caroline, waarin juist de ontwikkelde ideeën verder uitgewerkt zouden kunnen worden.

Workshopdagen beginnen om 10 uur en lopen tot 17 uur, tussen de middag wordt er zoals gebruikelijk bij Hawar een uitgebreide lunch geserveerd door Paco.

Binnenkort zal ook voor deze workshop nog meer foto-werk toegevoegd gaan worden.


Meer van deze docent:

  • 350,00

    Met: Caroline Bartlett
    19-07-2016 10:00tot21-07-2016 17:00
    Oldeberkoop,Nederland
    Masterclass

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.