Sculptures

10/09/2018 10:00  to   10/11/2018 17:00

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

binnenste buiten / onderste boven 

3 dagen beeldhouwen met vilt onder leiding van Marjolein Dallinga

Uit de dans van wrikkende gevoelens ontstaat creativiteit en soms kunst. Vaak worden beelden als iets statisch ervaren maar deze workshop legt de nadruk juist op het beweeglijke. De beweging van wolvezels tot vilt.

Zolang er beweging is, is er leven.

Deze 3- daagse vilt workshop wil de bewustwording van de ervaringen met het beeldhouwen met wolvezels verdiepen. Een ontdekkingstocht met verschillende vervormingen en vilttechnieken om er achter te komen hoe en waarom we juist dit medium willen gebruiken. Het thema van deze workshop is ; binnenstebuiten ondersteboven, zowel letterlijk als figuurlijk.

Deze workshop is geïnspireerd door ideeën en gevoelens die ontstaan als dingen omkeren ,omdraaien en op de kop gezet worden. Spelenderwijs worden deze thema’s met het medium wol en andere vezels onderricht. Concentratie op basisideeën als kleur, vorm en concept van een kunstwerk. Studenten worden uitgedaagd om te experimenteren met eigen ontwerpen om zo doende meer bewust te worden van hun eigen unieke creatieve proces. Het accent ligt bij de reis en bij het loslaten van spanning over het eindresultaat. Dit is een experimentele ontdekkende viltworkshop.

Er wordt gewerkt van 10 tot 17, waarbij tussen de middag een uitgebreide lunch verzorgd wordt door lunchkok Paco. Materialen zitten niet bij de prijs van de workshop inbegrepen, u kunt uw eigen spullen meenemen maar natuurlijk staat ook het brede assortiment van Hawar tot uw beschikking.


Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

There will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve a  lunch with soup, juice, salad en fruits.