Masterclass stof plisseren

09/13/2019 04:00  to   09/14/2019 10:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
No tickets available, the on sale period has passed.


 

Sinds 2014 woont de Syrische plissé specialist Bakri Shoukeh in Nederland en werkt hij samen met bekende mode-ontwerpers, zoals Mattijs van Bergen en Viktor&Rolf.

 Door deze samenwerking 

 heeft Bakri het nu al heel druk en wij zijn heel blij dat hij tijd wilde vrij maken om bij ons een tweedaagse masterclass Plisseren te komen geven.

Tijdens deze workshop leer je hoe plissé gecreëerd wordt, met diverse mallen en je ziet hoe plissé de textuur van stof volledig kan veranderen. Van vloeiend tot stijf en van eenvoudig tot luxe, plissé verandert de beweging van stof.
Omdat dit een uitgebreide tweedaagse masterclass leer je het proces goed kennen en kun je een eigen ontwerp ook gaan uitvoeren onder de deskundige leiding van Bakri. je maakt dus niet alleen kennis met de plisseertechniek zoals Bakri die heeft ontwikkeld , je leert ook hoe je het moet doen. Bakri neemt het materiaal voor de mallen mee en dat is bij de masterclass inbegrepen.

  

 


.Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen worder er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.