Masterclass stof plisseren

13-09-2019 04:00  tot   14-09-2019 10:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar, de inschrijftermijn is verstreken.


 

Sinds 2014 woont de Syrische plissé specialist Bakri Shoukeh in Nederland en werkt hij samen met bekende mode-ontwerpers, zoals Mattijs van Bergen en Viktor&Rolf.

 Door deze samenwerking 

 heeft Bakri het nu al heel druk en wij zijn heel blij dat hij tijd wilde vrij maken om bij ons een tweedaagse masterclass Plisseren te komen geven.

Tijdens deze workshop leer je hoe plissé gecreëerd wordt, met diverse mallen en je ziet hoe plissé de textuur van stof volledig kan veranderen. Van vloeiend tot stijf en van eenvoudig tot luxe, plissé verandert de beweging van stof.
Omdat dit een uitgebreide tweedaagse masterclass leer je het proces goed kennen en kun je een eigen ontwerp ook gaan uitvoeren onder de deskundige leiding van Bakri. je maakt dus niet alleen kennis met de plisseertechniek zoals Bakri die heeft ontwikkeld , je leert ook hoe je het moet doen. Bakri neemt het materiaal voor de mallen mee en dat is bij de masterclass inbegrepen.

  

 


. Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen worder er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.