Kledingvormgeving

11/16/2016 10:00  to   11/19/2016 17:00

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Vilten kleding met een uitstekende pasvorm is wat er in deze masterclass gemaakt wordt

In deze Masterclass leer je allereerst hoe je een patroon op maat maakt voor een kledingstuk van vilt, hoe bereken je de krimp en waar moet je op letten. Leer van Charity hoe je slim gebruik kunt maken van de eigenschappen van de wol om tot een mooie pasvorm in je kleding te komen. Leer hoe je versieringen in de stof aanbrengt en ook hoe je zwierige plooien in bijvoorbeeld een rok of jas maakt. Charity neemt altijd weer nieuwe inspirerende voorbeelden van gevilte jurken en jasjes mee. Ook een prachtige wollen winterjas kun je in deze Masterclass maken en meestal heeft iedereen ook nog wel tijd om een rok of hes te maken. Charity daagt iedereen uit om de tijd en mogelijkheden optimaal te gebruiken en dat betekent dat er hard wordt gewerkt in haar lessen maar vooral ook dat de resultaten altijd weer ieders verwachtingen overtreffen. En, Charity heeft ook de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat iedereen met een perfect passend kledingstuk naar huis gaat.

Harm, de vilt - en verfmeester bij Hawar kan je helpen je jas of jurk ook nog de kleur te geven die je graag wilt. Dat is een fantastische meerwaarde die Hawar u biedt.

Deze masterclass is exclusief materiaal. De lesdagen zijn van 10 tot 17 en tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd. 


Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

There will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve a  lunch with soup, juice, salad en fruits.