Kledingvormgeving

16-11-2016 10:00  tot   19-11-2016 17:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Vilten kleding met een uitstekende pasvorm is wat er in deze masterclass gemaakt wordt

In deze Masterclass leer je allereerst hoe je een patroon op maat maakt voor een kledingstuk van vilt, hoe bereken je de krimp en waar moet je op letten. Leer van Charity hoe je slim gebruik kunt maken van de eigenschappen van de wol om tot een mooie pasvorm in je kleding te komen. Leer hoe je versieringen in de stof aanbrengt en ook hoe je zwierige plooien in bijvoorbeeld een rok of jas maakt. Charity neemt altijd weer nieuwe inspirerende voorbeelden van gevilte jurken en jasjes mee. Ook een prachtige wollen winterjas kun je in deze Masterclass maken en meestal heeft iedereen ook nog wel tijd om een rok of hes te maken. Charity daagt iedereen uit om de tijd en mogelijkheden optimaal te gebruiken en dat betekent dat er hard wordt gewerkt in haar lessen maar vooral ook dat de resultaten altijd weer ieders verwachtingen overtreffen. En, Charity heeft ook de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat iedereen met een perfect passend kledingstuk naar huis gaat.

Harm, de vilt - en verfmeester bij Hawar kan je helpen je jas of jurk ook nog de kleur te geven die je graag wilt. Dat is een fantastische meerwaarde die Hawar u biedt.

Deze masterclass is exclusief materiaal. De lesdagen zijn van 10 tot 17 en tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd. 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.