Zomerweekend Borduren

02/25/2022 01:00  to   02/26/2022 07:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
No tickets available, the on sale period has passed.

Collage in textiel

In deze 2-daagse workshop maken we een collage in textiel.
We gaan werken met cellulose- en eiwit vezels, dat wil zeggen dat we combinaties gaan maken met stoffen, vezels en draden van katoen, linnen en zijde. We gebruiken ongeverfde materialen, dus we starten met wit. Een andere manier van werken dan met gekleurde materialen en daardoor een ontdekkingsreis.

Nadat we een idee hebben uitgelegd, gaan we het materiaal bewerken met de naaimachine, waarna de lap geverfd wordt met twee kleuren verf in één bad, spannend om te zien hoe je witte werk veranderd.

Na droging wordt de lap verder bewerkt. Er kan extra kleur toegevoegd worden en je kan er met de hand of de machine in naaien en borduren. Het resultaat is verrassend en zeker voor herhaling vatbaar. 


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot  ongeveer 16.00 uur.

Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 

 


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.