Zomerweek: Draadjes met Marriet

05/20/2023 10:00  to   05/20/2023 16:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Workshopdag: Machinaal borduren

Bij borduren op de naaimachine kan de stof, niet gehinderd door de regulateur, vrij alle kanten op worden bewogen. Met de regulateur ingeschakeld kan ook worden geborduurd, maar minder vrij. Door ook nog eens speciale garens, aparte stoffen, vezels en draden, papier of wateroplosbaar materiaal te gebruiken, zijn er talloze mogelijkheden om iets verrassends te maken. 

 We beginnen de dag met een tafel vol inspiratiemateriaal en uitleg daarbij. Na de introductie gaat iedereen aan de slag met de eerste beginselen van de techniek aan de hand van een aantal opdrachten of verdieping zoeken en experimenteren als men al enige ervaring heeft. Kortom, een dagje ’leren en uitproberen’ en zo ontdekken wat er met vrij borduren op de naaimachine zoal mogelijk is. 

Deze workshop begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur,  inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. Oefenmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen.


Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

There will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve a  lunch with soup, juice, salad en fruits.