Stof verven, bewerken en verwerken

08/19/2024 14:00  to   08/23/2024 13:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
Zomerweek "Mixed media -wandpaneel" met Eke Krug (19-23 aug.)
Tickets on sale until: 08/18/2024
€ 495.00 495.0 EUR Sold Out

Mixed media, het maken van een paneel
In deze Zomer week werkt u een week lang aan een paneel. Met verf, stof, potloden, was en andere materialen wordt er een paneel opgebouwd. Klein beginnen en uitbouwen, hoe groot wil je het hebben? Lagen met elkaar verbinden, snijden en opnieuw vastmaken, druktechnieken en mixed media. Papier erin verwerken. Niets is te gek. Daarna naaien, borduren, opnieuw verven....

Bouwen, dat is wat we doen. En werken met materialen die je niet zo bekend zijn. Zoeken naar je eigen handtekening. En kijken wat er gebeurt. Doorwerken, de tijd aan jezelf, een week lang, wie wil dat nou niet? 


Materiaalgebruik

Deze workshop is inclusief basismaterialen voor de proeven die u 's morgens maakt  en daarbij  kunt u de in het atelier aanwezige materialen en gereedschappen zoals verf, inktense potloden, krijt,  stofjes, draadjes, de gelliplate , naai- en punchmachine  en nog veel meer gebruiken. Maar u krijgt van de docent ook een mee te nemen materialenlijst want het is belangrijk om materialen waar u graag mee werkt mee te nemen.

 Wat is een Zomerweek?
Tijdens een zomerweek wordt les gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 en de andere dagen van 10.00 tot 13.00. Daarna gaat u lunchen en heeft u de rest van de dag de beschikking om zelf verder te werken in het atelier. U kunt dan de keuken gebruiken en water, koffie en thee zijn in het atelier aanwezig. Maar u kunt ook op pad gaan om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld een wandeling in de prachtige parkbossen rond Olderberkoop of fietsen in het Drents/Friese woud. 

Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met de docent besproken. Zo leert u ook van elkaars werk. Deze dag eindigt rond een uur of 14.00.


Behalve op de maandag wordt er iedere dag om één uur een heerlijke  lunch verzorgd. 


Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

There will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve a  lunch with soup, juice, salad en fruits.