Devoreren en etsen van fluweel

01/18/2019 04:00  to   01/19/2019 11:00

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount

Het etsen in fluweel is een techniek geliefd onder couturiers vanwege het prachtige contrast dat ontstaat tussen het glanzende dichte fluweel en de weefsel eronder. In deze masterclass ontdekt u aan de hand van Harm Harms de verschillende kanten van fluweel en gaat u dieper in op het spanningsveld tussen dichte, dikke stof en transparante delen.

zijde devore, silk fiber etch

De rijke uitstraling van fluweel maakt het een prachtig materiaal om als basis te dienen voor een uitzonderlijk werkstuk. In deze workshop brengen we via een etstechniek transparantie aan in zijdefluweel. Het selectief wegbranden van de viscose pool legt de zijden ondergrond bloot en met vilt en verftechnieken kan het werkstuk verder worden ontwikkeld. U leert verschillende methodes om een dessin te etsen.

Om 10 uur wordt u ontvangen met koffie en thee en tussen de middag verzorgt Paco een uitgebreide lunch.

Deze masterclass is inclusief oefenmateriaal.


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.