Cyanotype

04/23/2022 10:00  to   04/23/2022 16:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Leer in één dag heel veel mogelijkheden die de gelliplate biedt.

Een geliplate is een plaat gemaakt van siliconen met een erg gevoelig oppervlak waardoor je er geweldig goed allerlei structuren mee kunt afdrukken.

De geliplate heeft ongekende mogelijkheden. Van het maken van mooie ondergronden om op te borduren, punchen, etc tot het overzetten van afbeeldingen op stof en het maken van interessante composities. Er is heel veel mogelijk. We werken zowel op papier als textiel. 


U leert tijdens deze workshopdag alles over het werken met de gelliplate. U leert hoe u een interessante compositie opbouwt in kleur, vorm en textuur. Hoe afbeeldingen over zijn te brengen via de gelliplate en om verschillende technieken met elkaar te combineren om tot interessante beelden te komen.

In de ochtend staan de verschillende mogelijkheden en technieken centraal en gaat het vooral om het experiment.

Daarnaast wordt u geïnspireerd door de docent en is er ruimte om elkaars experimenten te bekijken en te leren van elkaar.
s Middags gaan we dieper in op de mogelijkheden en brengen we de ervaringen van de ochtend in de praktijk. Er wordt gericht gewerkt aan een aantal oefenwerkstukken. 

De workshop duurt van 10.00-17.00 waardoor U volop tijd heeft om alle mogelijkheden te ontdekken en eigen te maken en is inclusief oefenmateriaal en natuurlijk een heerlijke lunch zoals u dat van Hawar gewend bent. 

Het is mogelijk om voordelig een starterspakket aan te schaffen, bestaande uit een gelliplate, roller en potje verf naar keuze. 

Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

There will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve a  lunch with soup, juice, salad en fruits.