Vorig jaar zijn we hiermee begonnen als experiment, dat was zeer succesvol. 
Bezoek onze Facebook paginaBezoek onze twitter streamBekijk onze instagram foto's
De werktafel is altijd een vrolijk gezicht


U heeft al ruim een jaar geen nieuwsbrief van ons ontvangen. Dat lag niet aan u, wij kwamen er simpelweg even niet aan toe. Maar dat betekent niet dat we hebben stil gezeten, integendeel! In 2017 hebben we zelfs buiten Europa les mogen geven en is Vezel magazine nog mooier, dikker en iets groter geworden. Ook dit jaar bruist het in Oldeberkoop, een paar hoogtepunten staan alvast in deze nieuwsbrief. Dit jaar hebben we ons voorgenomen u weer regelmatig een nieuwsbrief te sturen. Op het programma

Harm en Marieke bespreken het werk

De Kunstklassen van Hawar
Vorig jaar zijn we hiermee begonnen als experiment, dat was zeer succesvol. Daarom organiseren we nu niet alleen een Kunstklas van een dagdeel per maand maar ook eentje van een hele dag per maand; de Zaterdag Kunstklas. Bij beide klassen krijgt u toegang tot het forum op onze site om tussen de lessen in contact te bijven. De Kunstklassen starten in mei en eindigen met een expositie in ons galerie. Dit bleek vorig jaar voor de meeste studenten de opstap naar meer.

Bekijk onze kunstklassen ➜

Verftechnieken is één van de zomerweken

Zomer(school)weken
Nieuw in ons programma zijn de Zomerweken in de zomervakantie. We hebben dit concept drie weken geprogrammeerd, met elke week met een uitdagende inhoud. De start is op de maandagmiddag en daarna vier dagen elke ochtend les, waarna het atelier open blijft. U kunt dan doorwerken en ook de keuken is vrij te gebruiken. Of u kunt u er voor kiezen om iets anders te gaan doen in Friesland, er is tenslotte veel te beleven in en om de culturele hoofdstad.

Lees meer over de Zomerweken ➜


 In onze webwinkel

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar onze webshop. Vooral de speciale Hawar-producten zoals de dégradé-geverfde wol en zijde zijn populair. Maar ook de verfijnde Habu-materialen zijn toppers. Heel fijn, want daardoor kon die collectie steeds verder worden uitgebreid. De opbouw en verbetering van de webshop heeft nog steeds onze aandacht. 


 Te zien in de galerie: Collective Stiches

Collective Stiches


Vanaf 2 mei kunt u in onze galerie genieten van het van over de hele wereld verzamelde werk van de studenten van Dionne Swift. Waaronder ook vier studenten die haar lessen bij Hawar hebben gevolgd. Het is een reizende tentoonstelling die tot de Open Stal bij ons te zien zal zijn. Daarna is het eigen werk van Caroline Bartlett te zien, die ook weer twee masterclasses komt geven. Bekijk onze website voor meer informatie.


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.