Zomerweek: Wandpaneel vilten

20-08-2018 08:00  tot   24-08-2018 07:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal

Voor iedereen die er al jaren van droomt om iets persoonlijks te maken voor aan de wand


In deze week werk je aan je eigen kunstwerk met hulp van Harm Harms.
Allereerst ga je aan de slag om met de ideeën die je hebt een goed ontwerp te maken.
Daarna ga je de materialen die je wilt gebruiken zelf verven indien nodig en indien gewenst.
Vervolgens ga je jouw idee uitwerken in een proef zodat je inzicht krijgt in hoe je het allemaal kunt aanpakken en hoe je de beeldelementen goed gebruikt.

Als je tevreden bent en helder hebt wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, ga je aan de slag met het realiseren van je eigen paneel.

Harm geeft les op maandagmiddag van 14 tot 17 en en vervolgens de andere dagen van 9.30 tot 12.30.  Daarna heeft u de rest van de dag de beschikking over het atelier om lekker zelf verder te werken aan proeven of een groter werkstuk maar u kunt ook op pad gaan en de " Open Stal' kunstroute bezoeken of één van de andere evenementen die deze zomer worden gehouden in Friesland.

Blijft u in het atelier, dan mag u de keuken gebruiken.                                                                                                                            Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met Harm besproken om zo ook van elkaars werk te kunnen leren.

Behalve op maandag wordt er iedere dag om half één een heerlijke lunch verzorgt door Paco en met de lunch wordt de week ook afgesloten op vrijdag.                          

Water, koffie en thee met iets lekkers is natuurlijk in het atelier aanwezig.

Deze workshop is exclusief materialen, die u zelf mag meenemen maar ook kunt aanschaffen in de Hawar-winkel. De verf die u gebruikt is wel inclusief.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen worder er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.