Zomerweek: "Wandpaneel van vilt " met Harm Harms

14-08-2023 14:00  tot   18-08-2023 13:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

ONTWIKKEL JE EIGEN WANDPANEEL VAN VILT

Regelmatig kregen we de vraag of het ook nog mogelijk is om samen met Harm te werken aan een wandpaneel.

Het was een prachtige weekendworkshop in het verleden!

Daarom ook dit jaar in ons programma maar dan in de Zomerweek-formule, rustiger voor Harm en ook voor de deelnemers! 

De eerste dag ga je aan de slag met je ontwerp en daarvoor neem je je eigen inspiratie en materialen mee.

Dat kan van alles zijn .

Gedurende de week componeren we dit alles tot een paneel. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijke technieken om de materialen te manipuleren door verven/ kleuren, ontkleuren, bedrukken, devoreren en natuurlijk vilten.

De laatste dag werken we het paneel af zodat het mooi gepresenteerd wordt en het thuis meteen opgehangen kan worden.

 


Wat is een Zomerweek?

Tijdens een zomerweek wordt les gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 en de andere dagen van 10.00 tot 13.00. Daarna gaat u lunchen en heeft u de rest van de dag de beschikking om zelf verder te werken in het atelier. U kunt dan de keuken gebruiken en water, koffie en thee zijn in het atelier aanwezig. Maar u kunt ook op pad gaan om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld een wandeling in de prachtige parkbossen rond Olderberkoop of fietsen in het Drents/Friese woud. 

Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met de docent besproken. Zo leert u ook van elkaars werk. Deze dag eindigt rond een uur of 14.00.

Behalve op de maandag wordt er iedere dag om één uur een heerlijke en uitgebreide lunch verzorgt door onze lunchkok Paco.

Materialen om te kleuren, ontkleuren, devoreren enzovoort is inbegrepen bij de workshopprijs maar niet de textiele materialen als wol en zijde. Die kun je zelf meenemen of aanschaffen in de Hawar-winkel.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.