Zomerweek: Verven op stof

13-08-2018 08:00  tot   17-08-2018 07:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal

Een week lang werken met verfmeester Harm Harms waarbij u elke dag iets nieuws leert .


Wat staat er op het programma:
- eco- printing
- shibori en indigo 
- mono-printing met verdikte verf
- tekst op stof

- zijdeschildertechnieken

Harm geeft les op maandagmiddag van 14 tot 17 en en vervolgens de andere dagen van 9.30 tot 12.30.  Daarna heeft u de rest van de dag de beschikking over het atelier om lekker zelf verder te werken aan proeven of een groter werkstuk maar u kunt ook op pad gaan en de " Open Stal' kunstroute bezoeken of één van de andere evenementen die deze zomer worden gehouden in Friesland.

Blijft u in het atelier, dan mag u de keuken gebruiken.                                                                                                                            Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met Harm besproken om zo ook van elkaars werk te kunnen leren.

Behalve op maandag wordt er iedere dag om half één een heerlijke lunch verzorgt door Paco en met de lunch wordt de week ook afgesloten op vrijdag.                          

Water, koffie en thee met iets lekkers is natuurlijk in het atelier aanwezig.

Deze workshop is exclusief stoffen, die u zelf mag meenemen maar ook kunt aanschaffen in de Hawar-winkel.

De verf voor de proeven is inbegrepen maar niet de gebruikte verf voor grotere werkstukken.


 Deel dit evenement 

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.