Zomerweek: "Mixed media"

19-08-2024 14:00  tot   23-08-2024 13:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Zomerweek "Mixed media -wandpaneel" met Eke Krug (19-23 aug.)
Inschrijven kan tot: 18-08-2024
€ 495,00 495.0 EUR Uitverkocht

Mixed media, het maken van een paneel
In deze Zomer week werkt u een week lang aan een paneel. Met verf, stof, potloden, was en andere materialen wordt er een paneel opgebouwd. Klein beginnen en uitbouwen, hoe groot wil je het hebben? Lagen met elkaar verbinden, snijden en opnieuw vastmaken, druktechnieken en mixed media. Papier erin verwerken. Niets is te gek. Daarna naaien, borduren, opnieuw verven....

Bouwen, dat is wat we doen. En werken met materialen die je niet zo bekend zijn. Zoeken naar je eigen handtekening. En kijken wat er gebeurt. Doorwerken, de tijd aan jezelf, een week lang, wie wil dat nou niet? 


Materiaalgebruik

Deze workshop is inclusief basismaterialen voor de proeven die u 's morgens maakt  en daarbij  kunt u de in het atelier aanwezige materialen en gereedschappen zoals verf, inktense potloden, krijt,  stofjes, draadjes, de gelliplate , naai- en punchmachine  en nog veel meer gebruiken. Maar u krijgt van de docent ook een mee te nemen materialenlijst want het is belangrijk om materialen waar u graag mee werkt mee te nemen.

 Wat is een Zomerweek?
Tijdens een zomerweek wordt les gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 en de andere dagen van 10.00 tot 13.00. Daarna gaat u lunchen en heeft u de rest van de dag de beschikking om zelf verder te werken in het atelier. U kunt dan de keuken gebruiken en water, koffie en thee zijn in het atelier aanwezig. Maar u kunt ook op pad gaan om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld een wandeling in de prachtige parkbossen rond Olderberkoop of fietsen in het Drents/Friese woud. 

Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met de docent besproken. Zo leert u ook van elkaars werk. Deze dag eindigt rond een uur of 14.00.


Behalve op de maandag wordt er iedere dag om één uur een heerlijke  lunch verzorgd. 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.