Workshop "Papier en textiel" met Mariet Rankenberg

27-09-2024 10:00  tot   27-09-2024 16:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Workshop Papier en Textiel 27/9- 2024
Inschrijven kan tot: 27-09-2024
€ 125,00 125.0 EUR

Scheuren, kreukelen, proppen, knippen, plakken, kleuren, strijken, afwrijven, naaien, borduren. Kortom: een dagje spelen met de combinatie papier en textiel als uitgangspunt. 

“Kreukel het papier vele malen opnieuw en zie, je hebt een materiaal, zacht als textiel." Ontdek de mogelijkheden van dit papier: een enkele laag of meerdere lagen, al dan niet met gekleurde lijm op elkaar geplakt, gescheurd of geknipt, weer aan elkaar gezet en verder bewerkt. 
Maar op en met papier is veel meer mogelijk, ook met textiel en textiele technieken. Denk alleen al aan naaien en borduren, of aan vlechten, haken, breien, weven, vilten of afbeeldingen overzetten.
Deze dag speelt naast papier en textiel het eigen experiment de hoofdrol. 
Deze workshop begint om 10.00 en duurt tot ongeveer 16.00, inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. Materialen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar wel bij Hawar te koop. U mag natuurlijk ook uw eigen mooie papiertjes, garens en draden meenemen om mee te werken. 
Odoo CMS - een grote afbeelding

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.