Workshop "Machinaal borduren, wateroplosbaar vlies en meer"

20-05-2023 10:00  tot   20-05-2023 16:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Workshopdag: Machinaal borduren

Bij borduren op de naaimachine kan de stof, niet gehinderd door de regulateur, vrij alle kanten op worden bewogen. Met de regulateur ingeschakeld kan ook worden geborduurd, maar minder vrij. Door ook nog eens speciale garens, aparte stoffen, vezels en draden, papier of wateroplosbaar materiaal te gebruiken, zijn er talloze mogelijkheden om iets verrassends te maken. 

 We beginnen de dag met een tafel vol inspiratiemateriaal en uitleg daarbij. Na de introductie gaat iedereen aan de slag met de eerste beginselen van de techniek aan de hand van een aantal opdrachten of verdieping zoeken en experimenteren als men al enige ervaring heeft. Kortom, een dagje ’leren en uitproberen’ en zo ontdekken wat er met vrij borduren op de naaimachine zoal mogelijk is. 

Deze workshop begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur,  inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. Oefenmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.