Walk, draw, print, sew

06-05-2018 04:00  tot  08-05-2018 11:00

Oldeberkoop,Nederland

TicketBedragAantal
Walk, draw, print, sew (6-8 mei)
Inschrijven kan tot: 01-04-2018
€ 350,00350.0EUR
Alle workshops van Dionne (3&4 + 6-8 mei)
Inschrijven kan tot: 01-04-2018
€ 550,00550.0EUR

Dionne tekent als het ware met de naaimachine. Het zijn abstracte landschappen die een bepaalde sfeer overbrengen. In haar workshops wordt veel aandacht besteed aan tekenen en hoe je het beeld opbouwt. Je moet, voor je begint, weten welke kant je uit wilt. Ze leert je wat je moet doen om daar achter te komen. Je gaat op steeds weer andere manieren proberen je idee te bereiken. Daartoe gebruikt ze allerlei manieren om je te leren kijken, vrij te worden en je grenzen te verleggen. Cursisten zijn laaiend enthousiast over haar workshops omdat ze daadwerkelijk nieuwe bronnen in zichzelf hadden aangeboord en daarom komt ze opnieuw lesgeven bij ons in Oldeberkoop. Haar workshop is geschikt voor iedereen die graag werkt met de naaimachine en nieuwe mogelijkheden om daar beeldend mee te werken wil ontdekken. 

Zelf maakt Dionne  vele proeven. Het zijn kleine paneeltjes van 20x20, waardoor ze de juiste handelingen die het doel zichtbaar maken, steeds beter helder krijgt. Goed opletten wat er tijdens het werken gebeurt en gebruik maken van toevalligheden die ontstaan, helpt mee aan het uiteindelijke resultaat. Ondanks het gebruik van meerdere technieken in één paneel worden haar beelden niet druk en overdadig maar blijven ze sober en krachtig. Het één versterkt het ander.

De cursusdagen zijn van 10 tot 17 uur en inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch van onze  lunchkok Paco. Deze workshop is exclusief materiaal. 

Dionne geeft 1&2 april ook de masterclass Developing sketchbooks

 Deel dit evenement 

Blijf op de hoogte hierover

Meld u hier aan dan houden we u via email op de hoogte over deze gebeurtenis.

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag staat fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.