Vormgeving en ontwerpen - Kleur

30-09-2022 10:00  tot   09-12-2022 16:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Kleur voor leden quiltersgilde
€ 395,00 395.0 EUR

In deze module duik je dieper in de mogelijkheden van verf- en druktechnieken, materialen en kleurgebruik. Je leert kleur te maken en beter te begrijpen wat kleur doet in je werk en hoe je daar bewust gebruik van kunt maken.

We inspireren je aan het begin van elke les met voorbeeldmateriaal. De opdrachten worden individueel en in groepen uitgevoerd. De docent werkt vraaggestuurd met uitdagende opdrachten om je de nieuwe mogelijkheden te laten ervaren. De materialen die je gebruikt in de lessen zijn inbegrepen bij de prijs.

Je hebt les van de volgende docenten: Harm Harms, Eke Krug  en Mariet Rankenberg . Om de lessen goed op elkaar af te stemmen, zijn er regelmatig twee docenten aanwezig.


De invulling van de lessen is als volgt:

    1 . De werking van kleur aan de hand van experimenten .

    2.  Oefenen van verschillende verf- en druktechnieken 

    3.  Stoffen en draden en het mixen en veranderen van kleuren.

    4.  Vormgeving met kleur.


Je krijgt elke les huiswerkopdrachten die in de volgende les worden besproken.

De lesdagen zijn op  onderstaande vrijdagen  van 10 tot  ongeveer 4 uur.  Om half 10 staat de koffie klaar.

- 30 september

- 21 oktober

- 11 november

-  9 december

Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd van onze lunchkok Paco Ortega.


Voor wie van ver komt en beide modules doet, heeft Hawar en heerlijk appartement te huur en zijn er ook verschillende andere mogelijkheden om te overnachten in Oldeberkoop. Kijk naar de logeerlijst op onze site! Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.