Viltmasterclass met Harm Harms

01-10-2024 10:00  tot   01-10-2024 16:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Viltmasterclass met Viltmeester Harm Harms op 1 oktober
Inschrijven kan tot: 01-10-2024
€ 150,00 150.0 EUR

Viltmasterclass met Harm Harms


Wil je een groter Viltproject aanpakken en heb je thuis niet genoeg ruimte of weet je niet hoe je het voor elkaar moet krijgen, dan ben je welkom in deze masterclass om met hulp van Harm je project tot een goed einde te brengen!


Harm Harms kun je gerust een expert noemen wat betreft vilten en verven!
Hij heeft veel voor de mode gewerkt en z'n accessoires werden wereldwijd verkocht.
Ook is hij altijd een vraagbaak geweest voor ontwerpers en kunstenaars , van Claudy Jongstra en Alexander van Slobbe tot Iris van Herpen. Hij mocht meedenken en mogelijk maken wat de ontwerpers wilden realiseren.

Die hulp krijg je ook als je inschrijft voor deze masterclass, of je nu een groot wandpaneel, vloerkleed of gordijnen van zijde met wol wilt maken, het is allemaal mogelijk.
Analyseren hoe een projectidee kan worden gerealiseerd en artistiek en technisch kan worden aangepakt , is geen probleem voor Harm.


Deze dag is incl. koffie/thee met wat lekkers en een heerlijke lunch!Odoo CMS - een grote afbeelding

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.