Tweedaagse " Mixed media" met Eke Krug

25-06-2021 01:00  tot   26-06-2021 07:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal

Collage in textiel

In deze 2-daagse workshop maken we een collage in textiel.
We gaan werken met cellulose- en eiwit vezels, dat wil zeggen dat we combinaties gaan maken met stoffen, vezels en draden van katoen, linnen en zijde. We gebruiken ongeverfde materialen, dus we starten met wit. Een andere manier van werken dan met gekleurde materialen en daardoor een ontdekkingsreis.

Nadat we een idee hebben uitgelegd, gaan we het materiaal bewerken met de naaimachine, waarna de lap geverfd wordt met twee kleuren verf in één bad, spannend om te zien hoe je witte werk veranderd.

Na droging wordt de lap verder bewerkt. Er kan extra kleur toegevoegd worden en je kan er met de hand of de machine in naaien en borduren. Het resultaat is verrassend en zeker voor herhaling vatbaar. 


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot 16.30. Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 

 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.