Sieraad vormgeving met Elly van Elp

14-05-2022 04:00  tot   14-05-2022 10:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar, de inschrijftermijn is verstreken.

Ook zo onder de indruk van de prachtige sieraad ontwerpen van Elly van Elp, die u zag bij ons tijdens de Open Stal?

Van vloeibaar rubber tot zijdeveters en papiergaren, alle bekende sieraden van Elly komen aan bod. Maar Elly komt natuurlijk ook met verrassende nieuwe ideeën, dat ziet u al aan de voorbeelden .Raak geïnspireerd door de vele voorbeelden die Elly u tijdens deze workshop laat zien en ga daarna aan de slag met het uitwerken van uw eigen ontwerp. Elly vertelt u over de mogelijkheden en beperkingen van de verschillende materialen die zij gebruikt voor het maken van sieraden van papiergaren, vloeibaar rubber, zijdeveters en nog veel meer. Ze helpt u de juiste materialen te kiezen voor uw eigen ontwerp.

Deze workshop begint om 10 uur en is inclusief koffie en thee en een uitgebreide lunch en duurt tot ongeveer half 5.

De workshop is inclusief het meeste materiaal. Alleen exclusieve kralen of knopen en materiaal voor meerdere sieraden wordt in rekening gebracht.

 

  Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.