Scarves

10-08-2019 01:00  tot   10-08-2019 07:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Maak je eigen unieke zijden sjaal/omslagdoek met hulp van de Amerikaanse kunstenaar Valya !

Valya Roenko Simpson  ontwikkelde een interessante shibori techniek die ze graag deelt met haar cursisten.

 Valya hebben we voor het eerst ontmoet op een ETN- conferentie in Litouwen en het klikte meteen. Sindsdien volgen we elkaar en hadden we ook af en toe contact. Deze zomer mag Valya haar prachtige werk exposeren in de kerk tijdens de Open Stal- Kunstroute in Oldeberkoop. Dat was voor ons hét moment om haar uit te nodigen les te komen geven in ons Textielinstituut en in overleg hebben we gekozen voor een workshop zijden sjaals verven en vilten en een week Wearable Art.  Zijdeschilder technieken en vilten zijn specialiteiten van deze bijzondere kunstenaar en het is fantastisch dat ze haar specifieke kennis op deze twee terreinen wil delen in de lessen bij ons. Natuurlijk neemt ze om u te inspireren ook veel voorbeelden mee van het werk dat ze maakt .  

Valya ontwikkelde een speciale Shibori methode en die deelt ze graag met u. Onderstaande foto's zeggen genoeg denk ik. U kunt er zeker van zijn dat u aan het eind van deze workshop dag naar huis gaat met een prachtige kleurrijke zijden sjaal of lap stof eventueel gecombineerd met viltwerk .  Natuurlijk kiest u zelf de kleuren waar u mee gaat werken en Valya geeft u als kleurenexpert ook nog advies over de kleuren die bij u passen.

Deze workshop is excl. materiaal wat u zelf kunt meenemen. Schaft u de materialen voor deze workshop aan bij ons dan krijgt u 20 % korting.

De workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en uitgebreide lunch van onze lunchkok Paco.

Valya .....

This one day workshop is focused on the learning how to make a Nuno felted , shibori dyed scarf ! As a bonus each participant will be offered a special Personal Color Analysis from the teacher.

Each student will go home with their own scarf and the knowledge to continue exploring Nuno felting. This workshop is for felters of any levels of experience, from beginners to advanced.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een vegetarische lunch met soep, sap, salade en fruit.