Regenboog verven en vilten

07-06-2019 04:00  tot   08-06-2019 10:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Workshop Regenboog Verven & Vilten (7-8 jun)
Inschrijven kan tot: 01-06-2019
€ 225,00 225.0 EUR
Beide workshops Adrian (10-12 mei + 7-8 jun)
Inschrijven kan tot: 01-05-2019
€ 475,00 475.0 EUR

Verf een regenboog van wol en zijde voor het vilten van een heel persoonlijk kledingstuk .

Het doel van deze dagen is het verven van wol en zijde vezels en zijden stoffen met meerdere kleuren tegelijk in één verfbad: het regenboogverven. 

Hierbij ligt de accent vooral op hoe de materialen  samen in de verfketel gelegd kunnen worden, de verftechniek met synthetische zuur fixerende kleurstoffen en er wordt aandacht besteed aan de kleurenleer zodat je weet wat kleuren met elkaar doen in de verfketel.

Het resultaat is een grote prachtige geverfde zijden lap met bijpassende wol en wol/zijde die je onder deskundige leiding van Adrian gaat gebruiken om je eigen unieke kledingstuk te vilten.

 Adrian neemt zelf de verf mee voor deze workshop en die reken je achteraf met haar af.

Hawar geeft je 20 korting op de stoffen en garens die je koopt en gebruikt tijdens de workshop. ( De korting geldt niet voor stoffen uit de opruiming )


 Deel dit evenement 

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.