Module Surface Design met Mariet Rankenberg en Rikki Vrieswijk

31-08-2022 19:00  tot   14-12-2022 21:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.


In deze module staat het manipuleren van stof en vezels door middel van allerlei technieken centraal met als doel een eigen beeldtaal in  textiel ontwikkelen. Het wordt een inspirerende zoektocht naar combinaties van technieken en materialen die voor jou interessant zijn en een duidelijke meerwaarde opleveren in je eigen werk.


We laten ons inspireren door klassieke technieken, door hedendaagse textielkunst en door wat er momenteel gaande is. We dagen je uit om deze te vertalen naar je eigen interpretatie. Aan bod komen o.a. druktechnieken op stof, borduur- en transfertechnieken, hittemanipulatie, haak- en breitechnieken en mixed media.Deze module wordt gegeven op 8 woensdagavonden van 19u tot 21.30u op de volgende data:

Les 1:    31 Augustus

Les 2:    14 September

Les 3:    28 September

Les 4:    12 Oktober

Les 5:      2 November

Les 6:   16 November

Les 7 :  30 November

Les 8 :  14 December

 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.