Mixed media met o.a. gelliplate & pleater met Eke Krug

31-03-2023 01:00  tot   01-04-2023 07:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

 Mixed media met o.a. pleater en gel print - 2-daagse op  31 maart en 1 april 2023


Eke Krug maakt je wegwijs in de nieuwste mixed media technieken en laat je zien hoe ze alles wat er ontstaat, toepast in haar eigen werk.


Mixed media staat voor verschillende materialen en in deze tweedaagse ligt er een extra accent op gelprinten en werken met de pleater.

Je gaat werken met van allerlei materialen en maakt onverwachte en spannende combinaties. Papier, textiel, garens, vezels, verf, vloeibaar rubber, fototransfer, niets in onmogelijk en alles kan met elkaar verwerkt worden.

Neem een boekje mee om je proeven in bij te houden en te bewaren, experimenteer er op los en ga geïnspireerd weer naar huis.


Twee dagen spelen, gel prints maken , plissé of smokwerk maken met de pleater , erbij borduren en nog veel meer. Alles staat klaar in het atelier om lekker los te gaan.

De pleater is een apparaat waarmee je kan plisseren, fijne plooitjes maken die verder bewerkt kunnen worden. Je kan erin naaien, borduren, plooitjes samenvoegen en zo de stof manipuleren, verftechnieken gebruiken om het beeld te veranderen en nog veel meer. Zeker een waardevol onderdeel van werken met textiel.

Door daarnaast prints te maken op de gelplaat, kan je overeenkomende structuren zoeken en zo gel prints en plissé combineren, een fascinerende reis volgt.
Laat je uitdagen door de mogelijkheden en ontdek nieuwe wegen om met textiel om te gaan. 


Eke heeft met gel prints en plisseren prachtig werk gemaakt en neemt dat mee om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot 16.30. Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 
 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een vegetarische lunch met soep, sap, salade en fruit.