Masterclass: Etsen, verven en vilten

05-03-2024 10:00  tot   05-03-2024 16:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Het etsen in stoffen is een techniek geliefd onder couturiers vanwege het prachtige contrast dat ontstaat tussen dichte en open weefsels . In deze workshop ontdekt u de mogelijkheden.

zijde devore, silk fiber etch

Fluweel is met haar rijke uitstraling een prachtig materiaal om als basis te dienen voor een uitzonderlijk werkstuk in deze techniek. In deze workshop brengen we via de etstechniek transparantie aan in zijdefluweel. Het selectief wegbranden van de viscose pool legt de zijden ondergrond bloot en met vilt en verftechnieken kan het werkstuk verder worden ontwikkeld. U leert verschillende methodes om een dessin te etsen en Harm leert u ook welke vormgevingsmogelijkheden er vervolgens nog zijn.

Om 10 uur wordt u ontvangen met koffie en thee en tussen de middag krijgt u een heerlijke lunch.

Deze masterclass is inclusief oefenmateriaal.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.