Kunstklas: beeldend werken met textiel

31-10-2016 17:00  tot   24-04-2017 21:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Textiel is je passie. Je vilt, je breit, je haakt, borduurt, quilt, verft, schildert, enz. Maar wat je voor ogen hebt, komt er niet uit. Je hebt behoefte aan handvaten om dat te maken waar je naar op zoek bent. Je zoekt een sparringpartner om van gedachten te wisselen en nieuwe inzichten te krijgen. Wij dagen je uit om bij Hawar het avontuur aan te gaan, om te leren, te ervaren, om je eigen werk en de essentie van je werk te ontdekken. Om zodoende te groeien.


Dat doen Marieke Smink en Harm Harms in de cursus samen met de deelnemers om van elkaar te leren. We leren kijken naar alle details van het beeld om de effecten daarvan vast te stellen. Reflecteren en kijken naar ons eigen werk en dat van anderen. Je leert over de beeldaspecten zoals bijvoorbeeld kleur en compositie en je leert op verschillende manieren te kijken. Beeldanalyse en beeldende middelen, beeldtaal. Techniek ondersteuning, training en oefeningen, het komt allemaal aan de orde. Wanneer je de technieken beheerst en de beeldelementen weet te gebruiken, staat niets je in de weg je eigen verhaal te vertellen. Door persoonlijke opdrachten zorgen we voor maatwerk in deze cursus  We eindigen met een tentoonstelling.

De cursus is van 17 tot 21 uur. In de pauze serveert Paco lekkere warme hapjes.  Deze cursus is exclusief materiaal.
De cursusdata zijn:

  • 23 oktober 2017

  • 20 november 2017

  • 22 januari 2018

  • 19 februari 2018

  • 19 maart 2018

  • 23 april 2018

Vervolgens zullen de gemaakte werkstukken vanaf juni 6 weken in de Hawar galerie tentoongesteld worden.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.