Kledingvormgeving

02-11-2017 05:00  tot   04-11-2017 12:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal

Vilten kleding met een uitstekende pasvorm is wat er in deze masterclass gemaakt wordt

Odoo afbeelding en tekstblok

Als je graag vilt en je zou ook graag je eigen kleding van vilt willen maken, is een  workshop met Charity een fantastische keuze. Zij is een zeer inspirerende vrouw met een opleiding aan de Modeacademie in Londen en ze blijft zich ontwikkelen wat betreft het vilten, maar ook als docent. Bij haar kun je leren hoe je modische kleding maakt van fijne wol, zodat je een soepel en verfijnd kledingstuk overhoudt nadat je voldoende hebt gekrompen om goed vilt te maken. Wij werken daarom heel graag met haar samen, want modische toepassingen van vilt past helemaal bij Hawar.

In deze Masterclass leer je allereerst hoe je een patroon op maat maakt voor een kledingstuk van vilt, hoe bereken je de krimp en waar moet je op letten. Leer van Charity hoe je slim gebruik kunt maken van de eigenschappen van de wol om tot een mooie pasvorm in je kleding te komen. Leer hoe je versieringen in de stof aanbrengt en ook hoe je zwierige plooien in bijvoorbeeld een rok of jas maakt. Charity neemt altijd weer nieuwe inspirerende voorbeelden van gevilte jurken en jasjes mee. Ook een prachtige wollen winterjas kun je in deze Masterclass maken. Charity daagt iedereen uit om de tijd en mogelijkheden optimaal te gebruiken en dat betekent dat er hard wordt gewerkt in haar lessen maar vooral ook dat de resultaten altijd weer ieders verwachtingen overtreffen. En, Charity heeft ook de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat iedereen met een perfect passend kledingstuk naar huis gaat.

Harm, de vilt - en verfmeester bij Hawar kan je helpen je jas of jurk ook nog de kleur te geven die je graag wilt. Dat is een fantastische meerwaarde die Hawar u biedt.

Deze masterclass is exclusief materiaal. De lesdagen zijn van 10 tot 17 en tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd.


 Deel dit evenement 

Blijf op de hoogte hierover

Meld u hier aan dan houden we u via email op de hoogte over deze gebeurtenis.

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag staat fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.