Introduction and development

22-06-2019 04:00  tot   27-06-2019 11:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Masterclass Jeanette Appleton (22-27 juni)
Inschrijven kan tot: 01-06-2019
€ 595,00 595.0 EUR

Deze 6- daagse workshop is gepland op speciaal op verzoek van de studenten die vorig jaar 5 dagen met Jeanette hebben gewerkt en graag verder met haar willen groeien. Ook andere studenten die eerder een workshop met Jeanette hebben gedaan, kunnen zich inschrijven.

Jeanette geeft 5 dagen les en er is één dag vrij tussenin maar op die dag kunt u zelf verder werken in het Hawar-atelier.

 Iedereen die aan deze masterclass meedoet, kan ook meedoen met de expositie die we gaan organiseren met kunstwerken van Jeanette en haar Hawar-studenten .


Jeanette Appleton neemt u mee op uw verdere ontdekkingsreis door het immense gebied van subtiele kleurmengingen met gradaties in helderheid en diepte. Hierbij wordt gespeeld met de mogelijkheden in tint en toon die ontstaan door het mengen van wolvezels in verschillende kleuren.  En, in deze masterclass gebeurt nog veel meer want Jeanette heeft voor deze masterclass een speciaal programma ontwikkeld. Ze heeft nu een aantal jaren lesgegeven bij ons en weet precies hoe ze onze studenten kan uitdagen en begeleiden om te groeien in hun kunstenaarschap.

Uw werk wordt persoonlijk begeleid met suggesties voor uw individuele viltproces waardoor ideeën voor verdere ontwikkeling van uw eigen werk,  stoffen, interieur- of modeartikelen in gang worden gezet. 

De cursusdagen zijn van 10 tot 17 uur en inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch van onze onze lunchkok Paco.
 Deel dit evenement 

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.

Een heerlijke werkplaats

Het is erg fijn werken in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel voor handen.