Hawar in Rijswijk

11-04-2024 10:00  tot   13-04-2024 17:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Op 11, 12 en 13 april kunt u ons drie dagen lang vinden in Rijswijk  tijdens de Patchwork en Quilt dagen in de Broodfabriek en we maken er een heerlijk Hawar- en Vezel-feestje van!

We brengen heel veel inspiratie, kennis en mooie materialen waar we een hele zaal mee vullen. Wilt u eindelijk eens het Hawar- en Vezel-team ontmoeten, de mensen achter de mooie artikelen in Vezel en onze docenten, kom dan kennismaken in Rijswijk.  We kijken er naar uit!

Koop kaarten via 

https://patchworkenquilt.nl/kaartverkoop/

Odoo afbeelding en tekstblok

Adrian Salomé Workshop Mozaïek vilten

 Als een patchwork wordt met kleine stukjes stof en handgeverfde wol en zijde een interessante compositie gelegd.
Met warm water, zeep en beweging wordt dit aan elkaar gevilt tot een kleurrijk geheel. Deze techniek is toepasbaar voor een broche, ronde sjaal/ketting, kledingstuk of een schilderij.Als inspiratie kun je denken aan Nederland vanuit de lucht gezien. Als een lappendeken van akkers en weilanden, bossen en rivieren.
 
https://patchworkenquilt.nl/kaartverkoop/

Elly van Elp Workshop Boro en Sashiko

Boro – stopwerk

In Japan bestaan schoonheidsfoutjes niet, binnen de filosofie van het Wabi sabi eert men juist de schoonheid van de imperfectie. Een scheurtje in de kleding wordt dan ook niet onopvallend gestopt, maar wordt met een mooi draadje versierd.

Sashiko – borduren

In Japan traditioneel gebruikt om kwetsbare plekken in kleding van een extra laagje stof te voorzien. Vaak worden Boro en Sashiko dus ook samen gebruikt in textielvormgeving.
Informatie over de andere workshops volgt snel!


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.