Haaklab

11-03-2016 10:00  tot   11-03-2016 15:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Van simpele haaksteken tot guimpewerk, tunisch haken en complex driedimensionaal haakwerk. Maak kennis met de mogelijkheden en ga zelf aan de slag met wat u het meest aanspreekt.

Haken is de enige manier waarop de chaos-theorie uitgebeeld kan worden en dat met een simpel steekje! Deze techniek biedt eindeloos veel flexibiliteit zonder dat dit heel ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn.  

Dit lab begint om 10 uur en loopt tot 15 uur. De materialen zijn niet bij het lab inbegrepen, een eenvoudige lunch, koffie en thee natuurlijk wel. Neem gerust uw eigen garens en draden mee. Het is aan te bevelen ook een wat dikker simpel garen mee te nemen, dit maakt het leren van nieuwe steken gemakkelijker.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.