Gelliplate & pleater met Eke Krug

31-03-2023 04:00  tot   01-04-2023 10:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Gelliplate & pleater
Inschrijven kan tot: 30-03-2023
€ 250,00 250.0 EUR

 Pleater en gel print 2-daagse op  31 maart en 1 april 2023


Twee dagen spelen, gel prints maken en plissé of smokwerk maken met de pleater.

De pleater is een apparaat waarmee je kan plisseren, fijne plooitjes maken die verder bewerkt kunnen worden. Je kan erin naaien, borduren, plooitjes samenvoegen en zo de stof manipuleren, verftechnieken gebruiken om het beeld te veranderen en nog veel meer. Zeker een waardevol onderdeel van werken met textiel.

Door daarnaast prints te maken op de gelplaat, kan je overeenkomende structuren zoeken en zo gel prints en plissé combineren, een fascinerende reis volgt.
Laat je uitdagen door de mogelijkheden en ontdek nieuwe wegen om met textiel om te gaan. 


Eke heeft met gel prints en plisseren prachtig werk gemaakt en neemt dat mee om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot 16.30. Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 
 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.