Gelliplate-dag met Eke Krug

02-09-2023 10:00  tot   02-09-2023 16:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Leer in één dag heel veel mogelijkheden die de gelliplate biedt.

Een gelliplate is een plaat gemaakt van siliconen met een erg gevoelig oppervlak waardoor je er geweldig goed allerlei structuren mee kunt afdrukken. De gelliplate heeft ongekende mogelijkheden. Van het maken van mooie ondergronden om op te borduren, punchen, etc. tot het overzetten van afbeeldingen op stof en het maken van interessante composities. Er is heel veel mogelijk. We werken zowel op papier als textiel. 

U leert tijdens deze workshopdag alles over het werken met de gelliplate. U leert hoe u een interessante compositie opbouwt in kleur, vorm en textuur. Hoe afbeeldingen over zijn te brengen via de gelliplate en om verschillende technieken met elkaar te combineren om tot interessante beelden te komen.

In de ochtend staan de verschillende mogelijkheden en technieken centraal en gaat het vooral om het experiment. Daarnaast wordt u geïnspireerd door de docent en is er ruimte om elkaars experimenten te bekijken en te leren van elkaar.

's Middags gaan we dieper in op de mogelijkheden en brengen we de ervaringen van de ochtend in de praktijk. Er wordt gericht gewerkt aan een aantal oefenwerkstukken.

De workshop duurt van 10.00-17.00 uur waardoor U volop tijd heeft om alle mogelijkheden te ontdekken en eigen te maken en is inclusief oefenmateriaal en natuurlijk een heerlijke lunch zoals u dat van Hawar gewend bent. 

Het is mogelijk om voordelig een starterspakket aan te schaffen, bestaande uit een gelliplate, roller en potje verf naar keuze. ( 10 % korting )


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.