Etsen, verven en vilten met Harm Harms

18-02-2022 10:00  tot   19-02-2022 17:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Het etsen in fluweel is een techniek geliefd onder couturiers vanwege het prachtige contrast dat ontstaat tussen het glanzende dichte fluweel en de weefsel eronder. In deze masterclass ontdekt u aan de hand van Harm Harms de verschillende kanten van fluweel en gaat u dieper in op het spanningsveld tussen dichte, dikke stof en transparante delen.

zijde devore, silk fiber etch

De rijke uitstraling van fluweel maakt het een prachtig materiaal om als basis te dienen voor een uitzonderlijk werkstuk. In deze workshop brengen we via een etstechniek transparantie aan in zijdefluweel. Het selectief wegbranden van de viscose pool legt de zijden ondergrond bloot en met vilt en verftechnieken kan het werkstuk verder worden ontwikkeld. U leert verschillende methodes om een dessin te etsen.

Om 10 uur wordt u ontvangen met koffie en thee en tussen de middag verzorgt Paco een uitgebreide lunch.

Deze masterclass is inclusief oefenmateriaal.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.