Cursus breien

30-09-2016 01:00  tot   30-09-2016 06:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Tynke leert u alle ins en outs van het breien, basis steken, opzetten, afkanten, ajour breien en nog veel meer

 

De cursus breien start met de basistechnieken. Je leert over de voorbereiding van je werk, hoe patronen (ook engelse) te lezen, welke materialen en benodigdheden je kunt kiezen, de basissteken, opzetten en afhechten, meerderen en minderen, met een nieuwe draad beginnen en afwerken.

Nadat deze basistechnieken behandeld zijn gaan we verder met ajourbreien, verkorte toeren, rondbreien, kabels, meerkleurig breiwerk, gevallen steken (bewust en onbewust) en vervilten van breiwerk.

Kortom een uitgebreide inleiding op het betere breiwerk!

Deze cursus wordt in een serie van 4 lesdagen gegeven. De lesdagen zijn:

  • 30 September

  • 14 Oktober

  • 28 Oktober

  • 11 November

De cursusdagen zijn van 10 uur 's ochtends tot 15 uur 's middags en zijn  inclusief een eenvoudige lunch. Materiaal is niet bij de cursus inbegrepen.


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een vegetarische lunch met soep, sap, salade en fruit.