Borduurtechnieken (verdieping)

28-09-2020 19:00  tot   26-10-2020 21:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
De inschrijftermijn is helaas verstreken, neem contact met ons op als u vragen heeft.Elke cursist kan tijdens deze lessen naar eigen keuze aan de slag met nog onbekende borduurtechnieken of zich verder verdiepen in de mogelijkheden van reeds eerder geoefende hand- en/of machinale borduurtechnieken. Per avond staat een bepaald thema/beeldaspect (denk aan lijnen, structuren, kleuren, etc.) centraal. Aan de hand daarvan lopen we langs diverse mogelijkheden om het thema uit te werken en maak je proeven waar je thuis verder mee gaat.
Elke les begint weer met een tafel vol inspiratiemateriaal en uitleg daarbij.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor het werken aan een eigen borduurproject en kun je begeleiding krijgen bij de zoektocht naar combinaties van borduurtechniek en materiaal die voor jou en jouw werk interessant zijn.

De cursus wordt gegeven van 19u tot 21.30u op de volgende data:

10 februari

24 februari

9 maart

28 september

12 oktober

26 oktoberBij deze cursus zit geen materiaal  inbegrepen. Natuurlijk wordt er wel voor koffie, thee en wat lekkers gezorgd.      Voor wie dat handig is, is het atelier al om 17 uur geopend en staat ook eventueel de keuken tot uw beschikking. 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.