Borduur tweedaagse

23-02-2024 10:00  tot   24-02-2024 16:30

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Dit evenement is uitverkocht, neem contact met ons op als u vragen heeft.

Twee dagen lang borduren

spelen en experimenteren met steken en garens met borduurtopper Mariet Rankenberg


Borduren staat hernieuwd in de belangstelling. Ontdek de mogelijkheden van de oude technieken en pas ze toe op een eigentijdse manier met materialen van nu. Experimenteer met technieken, materialen en vormgeving, zowel met de hand als met de machine.  

Soms kom je (op het wereldwijde web) een werkstuk of techniek tegen waarvan je denkt: daar wil ik iets mee. Niet precies hetzelfde doen maar er één of een serie interpretaties van maken op míjn manier. 

Zo’n interpretatie of vertaling uitwerken, is telkens weer een experiment. Lukt het me? Vind ik het wat? Past die techniek bij mij? Wil je van docent Mariet Rankenberg leren hoe je zo’n eigen experiment in (vrij) borduren kunt oppakken en uitwerken, op 23 en 24 februari 2024 kan dat bij Hawar. Ontdek er de mogelijkheden van oude technieken en pas ze toe op een eigentijdse manier met materialen van nu. Kortom twee dagen spelen en uitproberen met steken, kleuren en materialen…


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot ongeveer 16.00 uur. 

Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 

 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Tijdens onze lessen staat de hele dag water, thee en koffie met wat lekkers op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, sap, salade en fruit.