Vormgeving en ontwerpen - Textuur en Structuur

10/03/2020 04:00  to   11/14/2020 10:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
No tickets available, the on sale period has passed.

In deze module duik je dieper in de mogelijkheden van verf- en druktechnieken, materialen en kleurgebruik. Je leert kleur te maken en beter te begrijpen wat kleur doet in je werk en hoe je daar bewust gebruik van kunt maken.

We inspireren je aan het begin van elke les met voorbeeldmateriaal. De opdrachten worden individueel en in groepen uitgevoerd. De docent werkt vraaggestuurd met uitdagende opdrachten om je de nieuwe mogelijkheden te laten ervaren. De materialen die je gebruikt in de lessen zijn inbegrepen bij de prijs.

Je hebt les van de volgende docenten: Harm Harms, Eke Krug , Mariet Rankenberg en Marieke Smink. Om de lessen goed op elkaar af te stemmen, zijn er meestal twee docenten aanwezig.


De invulling van de lessen is als volgt:

    1 . De werking van kleur aan de hand van experimenten .

    2.  Oefenen van verschillende verf- en druktechnieken 

    3.  Stoffen en draden en het mixen en veranderen van kleuren.

    4.  Vormgeving met kleur.


Je krijgt elke les huiswerkopdrachten die in de volgende les worden besproken.

De lesdagen zijn op 3, 17 en 31 Oktober en 14 November van 10 tot half vijf. Om half 10 staat de koffie klaar.

Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd van onze lunchkok Paco Ortega.


Voor wie van ver komt en beide modules doet, heeft Hawar en heerlijk appartement te huur en zijn er ook verschillende andere mogelijkheden om te overnachten in Oldeberkoop. Kijk naar de logeerlijst op onze site!


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen worder er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.