Zomerweken 2020

De ideale textielvakantie in eigen land

Meinie

Ook dit jaar waren de zomerweken een groot succes. De formule van een halve dag les en na de les zelf nog kunnen doorwerken, bleek erg prettig! Op maandag starten we in de middag, de rest van de week wordt er in de ochtend lesgegeven en is het atelier daarna beschikbaar om zelf door te werken. Maar s'middags lekker fietsen of wandelen in de natuur die we hier rondom hebben, is natuurlijk ook heel fijn. 

In samenwerking met Vezel geven we in deze weken de redacteuren een podium zodat de lezers hen ook kunnen meemaken als docent. We kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat het voor de lezers van Vezel heerlijk is om samen met Mariet, Eke of Marieke aan de slag te gaan. U hoeft natuurlijk geen abonnee te zijn om mee te doen. Komend jaar gaan we extra veel Zomerweken organiseren zodat nog meer mensen de kans krijgen om een weekje te komen genieten van alles wat we hier te bieden hebben.

Afgelopen jaar bleek dat de zomerweken ook ideaal zijn om een weekje vakantie met je partner, vriendin, zus of dochter te combineren met jezelf verder ontwikkelen in textiele mogelijkheden. Want in de periode van onze zomerweken wordt er in en om Oldeberkoop van alles georganiseerd. 


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.