Zomerweek met Mariet

Haar kennis, inspiratie en prachtige textielwerk maken deze week heel bijzonder.

Meinie

Afgelopen winter gaf Mariet op veler verzoek bij ons een avondcursus Borduren en na elke les werd het enthousiasme van de deelnemers groter. Omdat ze zoveel nieuwe mogelijkheden kregen aangereikt. Daarom hebben we besloten om Mariet ook in het najaar op het programma te zetten.

Student zijn van Mariet is voor iedereen een feestje. Niet alleen omdat het heel bijzonder is om de verhalen te horen bij haar textielcollectie. Maar ook omdat Mariet als geen ander weet hoe de traditionele borduursteken te vertalen naar deze tijd. En niet op de laatste plaats omdat ze weet hoe haar kennis te vertalen naar inspirerende opdrachten, waarbij iedereen wordt uitgedaagd op eigen wijze daar mee aan de slag te gaan. De resultaten van haar studenten zijn daardoor heel divers, persoonlijk en fraai!

Omdat we iedereen die verder weg woont ook de mogelijkheid willen bieden deze lessen van Mariet te volgen, hebben we in samenwerking met Vezel haar lessen in een Zomerweek gepland. Een unieke kans om samen met gelijkgestemden te genieten van een creatieve vakantie in Oldeberkoop. Waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen in het dorp en de prachtige natuurgebieden van het Drents-Friese woud.


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.