Terugblik op de Patchwork en Quiltdagen in Rijswijk

op 11, 12 en 13 april

Meinie


De Patchwork - en Quiltdagen zijn het feestje geworden wat we voor ogen hadden!

We hebben genoten van de ontmoetingen en het enthousiasme van de bezoekers en wat was het fijn om zoveel oude bekenden van ons te ontmoeten!

De Patchwork-rok, het stralende middelpunt in de Patriazaal was de grote blikvanger ! Super fijn dat we die rok, gemaakt door de vrouwen van Oldeberkoop, mochten gebruiken.

Mariken van Geel heeft de rok ontworpen voor een theatervoorstelling en het maakproces in ons atelier werd door haar begeleid.

Iedereen die de zaal binnenkwam, ging stralen en pakte onmiddellijk de camera.

 

Wat waren we ook trots op de prachtige tentoonstelling van het Hawar - en Vezel - team met werk van Riny Smits, Mariet Rankenberg, Eke Krug, Annelies Diekman, Adrian Salomé, Harm Harms, Mathilde Jongbloed en Elly van Elp. Heel divers werk en zoveel schoonheid!  

 

Ook de workshops waren een groot succes met in totaal 243 deelnemers, waarvan sommige deelnemers meerdere workshops hadden geboekt. Zoveel blije dames die we kennis konden laten maken met nieuwe materialen en met het niveau waarop de Hawar-docenten lesgeven. 

 

Het was een enorme klus, maar zeker de moeite waard en we beseften allemaal, ondanks het harde werken, dat het super fijn is om deel uit te maken van de Hawar- en Vezel - community!

 

Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.