Scholingsinstituut Hawar

Onze samenwerking met het Quiltersgilde

Meinie

Onze jarenlange onderwijservaring heeft altijd een grote rol gespeeld bij de ontwikkelingen in ons Textielinstituut. Die ervaring bepaalde vaak de keuzes die we maakten en de manier waarop we docenten hebben begeleid. We voelen ons supertrots dat onze onderwijscarrière nog steeds een vervolg krijgt in ons eigen Instituut. En dat dat mede mogelijk is gemaakt door onze kinderen die ook hun schouders onder Hawar zetten. Met ontzettend veel plezier werken we aan de voortzetting van Hawar. Want hoe leuk is het om alle kennis en ervaring die we in ons leven hebben opgedaan nog steeds te kunnen inzetten en nog verder te ontwikkelen? We worden nog steeds uitgedaagd en we blijven ons verder ontwikkelen waarbij onze reizen en internationale contacten een steeds grotere rol spelen.

Dit alles kunnen we alleen doen doordat we in de loop der jaren een trouwe kring van fans hebben opgebouwd die het liefst elk jaar een workshop komen volgen. Daardoor kunnen wij doorgaan met het uitnodigen van goede docenten. Ook het Hawar-team, de medewerkers en vrijwilligers scholen zich door de workshops van die buitenlandse toppers te volgen en dat is super belangrijk. 

We zijn er trots op dat de kwaliteit wordt herkend en erkend, bijvoorbeeld door de samenwerking met Kunstacademie Friesland (KAF) en vanaf dit najaar ook met het Quiltersgilde. Voor studenten van KAF verzorgen we een cursus "Surface Design". Voor leden van het Quiltersgilde starten we dit najaar met een vierdaagse workshop 'Structuur en Textuur'  en een vierdaagse workshop 'Kleur'. Het was fijn om samen met het bestuur te brainstormen en plannen te maken. De informatie over dit scholingsaanbod vindt u op onze site en natuurlijk kan iedereen inschrijven op dit aanbod. Leden van het Quiltersgilde krijgen echter korting.


Welkom bij Hawar!


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.