Nieuwsbrief najaar 2019

Jan Jouke

Met deze nieuwsbrief willen we jullie allemaal een hele feestelijke kerst en een inspiratievol 2020 toewensen, namens iedereen bij Hawar! Wij blikken deze dagen met veel plezier terug op ons afgelopen jaar, veel aandacht voor de textiele kunst in onze galerie en vooral de vele blije cursisten in ons atelier. Dankbaar zijn we voor al het enthousiasme dat jullie met ons delen. Dat maakt dat we tegelijk uitkijken naar het komende jaar, waarin het programma weer boordevol zit, de galerie nog mooier wordt en we aan de slag gaan met de invulling van onze nieuwe glazen uitbouw, waarover meer in onze volgende nieuwsbrief. Op het programma in 2020

In 2020 komen veel bekende namen weer naar Oldeberkoop. Onze docenten voelen zich thuis bij ons en komen graag terug. Daar zijn we erg blij mee, want zo leren we onze docenten beter kennen en kunnen we nog beter samenwerken. Dit maakt dat het aanbod goed aansluit bij de cursisten, sfeer en kwaliteit van Hawar.


Pattern cutting met Charity

Masterclasses

Marjolein Dallinga, Jeanette Appleton, Dionne Swift, Caroline Bartlett, Louise Baldwin en Britta Ankenbauer, alle zes leggen ze veel accent op het ontwerpproces waarvoor je nieuwe mogelijkheden krijgt aangereikt. Zo bieden ze hun studenten nieuwe handvaten voor het ontwikkelen van eigen werk. Als je het fijn vindt om met Meinie te overleggen wat voor jou de juiste keuze is, dat kan. Maak gerust een afspraak!

Bekijk de masterclasses ➜Cyanotype

Cursussen

Begin 2020 starten verschillende lessenseries, ofwel cursussen. Marieke bijt de spits af met deel twee van haar avondcursus Druktechnieken, hierin komen zeefdrukken en cyanotype aan bod. Mariet geeft een verdiepingscursus Borduren, dit is ook een avondcursus. Adrian start eind januari weer een Viltcursus. De lesstof wordt aangevuld met huiswerk.

Bekijk de cursussen ➜


Caroline Bartlett

Traces and overworkings - interpreting objects

De masterclass "Traces and overworkings - interpreting objects" van Caroline Bartlett is een verrijking voor iedereen die op zoek is naar het vertellen van een eigen verhaal in textiel. Door je persoonlijk te begeleiden en uit te dagen, creëert ze een sfeer waarin je leert over jezelf en je in staat bent om je grenzen te verleggen. Eén van haar studenten schreef er een review over.

Lees meer over de masterclass van Caroline ➜


 In de webwinkel
Intense Block van DerwentGelli Plate
Gelli Plate
€ 28,50
Silk Pongé 5
van €10,60 naar €7,50

Share this blog post:      


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.