Ook deze zomer gaat weer 'Alles uit de kast!'

Tijdens de Open Stal is onze nieuwe winkel elke dag open, kom langs!

Meinie

Het thema van de 45ste editie van de Open Stal is "And now for something completely different," ook wij doen mee met het thema met onze compleet vernieuwde winkel en we zijn elke dag open.


De Open Stal is dit jaar van 23 juli tot en met 21 augustus. In de gang van ons gebouw hangen de prachtige panelen van Thea Zweerink en in de galerie is een sieraadkunst tentoonstelling van Elly van Elp, Birgit Los, Jannie Rozema en Rikki Vrieswijk. In de vijver voor ons gebouw drijven de "Floating Cities" van Carolien Adriaansche. Verder is ondermeer textielkunstenares Anneliet van Beelen deel van de kunstroute, haar werk staat op de bovenstaande foto. Tijdens de kunstroute leer je de schoonheid van Oldeberkoop pas echt kennen. De prachtige kerk, het mooie gebied daar omheen, de parken, de fraaie gebouwen en natuurlijk de terrasjes.

Zoals elk jaar geeft Harm Harms in deze periode de midweek "Alles uit de kast". Een intensieve week waarin alles mogelijk is, van appliqueren tot zeefdrukken, in ons atelier kan het allemaal en de meester leert je hoe het werkt. Of het nu is omdat je een groot project in gedachten hebt, omdat je zelf les geeft of omdat je stappen wilt maken in je creatieve proces. Er is nog plaats, we helpen u graag met het vinden van een fijne logeerplek.

Niet alleen bij Harm kun je in de leer deze zomer. We hebben tijdens de Open Stal nog twee fantastische gastdocenten die ook een schat aan kennis en ervaring meebrengen; Jeanette Appleton en Catherine O'Leary. Beide hebben overal ter wereld les gegeven, inspireren hun cursisten en reiken nieuwe mogelijkheden aan.

Het Drents-Friese Woud waarin Oldeberkoop is gelegen, is een fantastisch en rustig gebied om een heerlijke vakantie door te brengen voor het hele gezin. Dus neem je familie mee!


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.