Hawar is aan het verbouwen

Na de nieuwe website krijgen we ook een nieuwe winkel

Jan Jouke

Deze maand zijn we druk bezig onze winkel compleet te vernieuwen. Bevriende architecten Warner en Thomas hebben ons laten zien hoe het anders kan en samen zijn we tot de conclusie gekomen dat de galerie en de winkel het beste kunnen wisselen van locatie.

Dat is een behoorlijke ingreep dachten we toen we het idee voor het eerst onder ogen kregen. Maar het voelt heel logisch en biedt wel de mogelijkheid om alles net even anders te doen. We weten vanuit de huidige winkel wat we wel en niet zouden willen en met die informatie kunnen we de nieuwe winkel een stuk beter maken.

Wat volgde was een heel traject van in kaart brengen welke producten we allemaal hebben en hoeveel ruimte we ervoor zouden willen hebben, wat voor type kasten en meubels dan geschikt zijn, hoe die gebouwd moeten worden en uit welke materialen. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en zijn de eerste resultaten veelbelovend. De gekozen materialen passen erg goed in de ruimte en de strakke zwarte kasten bieden een mooie ondergrond voor alle kleuren waarmee ze straks gevuld worden.

De nieuwe winkel 

De planning is dat we deze zomer, voor het begin van de Open Stal, klaar zijn met de nieuwe winkel en de entree, die nu aan de andere kant van ons gebouw komt te liggen (daarover later meer). Daarna volgen nog een paar verbeteringen aan het pand, dus de datum voor de officiële presentatie ligt nog niet vast. Maar wie alvast de nieuwe winkel wil komen bewonderen, kom langs deze zomer! Natuurlijk houden we jullie via ons blog op de hoogte van de voortgang.


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.